Activision Anthology: 45 Atari 2600-spellen in één app

De iPhone-app Activision Antholgy bevat 45 verschillende spellen die origineel verschenen voor de Atari 2600. Nu zijn ze op de iPhone te spelen, met games zoals Pitfall, River Raid en Stampede.

Activision AnthologyActivision staat vandaag de dag misschien bekend als de uitgever van de populaire Call of Duty-reeks, maar ver voor die tijd was het bedrijf ook al bezig met verschillende games. In de nieuwe app Activision Anthology zijn een flink aantal van deze spellen gebundeld, die origineel verschenen voor de Atari 2600. Hierdoor kun je games zoals Pitfall, River Raid en Stampede spelen.

Wanneer je Activision Anthology downloadt, krijg je het spel Kaboom! gratis. De overige 44 games kun je kopen voor €5,49 via een in-app aankoop. Voor dat bedrag heb je wel in één keer alle spellen. Vind je dit een te grote investering, dan is het ook mogelijk om een pakket met elf titels te kopen voor €2,39. Je vindt in de app ook verschillende games van de inmiddels niet meer bestaande uitgever Imagic, waaronder Demon Attack en Dragonfire

Spellen in Activision Anthology hebben verschillende bestuursmethoden die zijn geoptimaliseerd voor iOS. Je kunt er voor kiezen om klassieke knoppen op het scherm te gebruiken, maar een aantal games zijn ook geoptimaliseerd voor het touchscreen of de bewegingsbesturing van de iPhone.

Activision lijkt zich de laatste tijd steeds meer te richten op iOS. Eerder deze maand bracht de uitgever nog Pitfall uit, een driedimensionaal vervolg op het klassieke jaren ’80-spel. Deze game die wij uiteindelijk bestempelden als onze game van de week.

Downloaden: Activision Anthology (gratis, met in-app aankopen)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 augustus 2012, 15:31
Categorie Games
Onderwerpen activision, game

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.