5K Runner en 10K Runner voor iPhone krijgen betere notificaties

5K Runner en 10K Runner hebben een update gekregen. Beide hardloop-apps geven nu notificaties als achtergrondproces en zijn geoptimaliseerd voor de iPad.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

5k runner5K Runner en 10K Runner zijn twee hardloop-apps waarmee je respectievelijk kunt trainen voor de 5 en 10 kilometer hardlopen. Heb je plannen om een dergelijke hardloopwedstrijd te lopen, dan kan de app je aan de hand van een trainingsschema op weg helpen. De apps zijn vanaf nu geoptimaliseerd voor de iPad (al zien we nog weinig mensen met een iPad hardlopen) en er zijn verbeterde notificaties toegevoegd. Dat houdt in, dat de apps gewoon aanwijzingen blijven geven, ook als je de app niet meer actief in beeld hebt. De app waarschuwt wanneer je moet wisselen tussen wandelen en hardlopen. Bovendien zijn er in de apps nu markeringen toegevoegd, zodat je weet wanneer je op de helft bent.

5k runner iphoneGebruikers van iOS 5.0 en hoger hebben nu toegang tot een Twitter-functie. Kies je bijvoorbeeld voor de 10K Runner-app, dan word je in 14 weken klaargestoomd om de 10 kilometer te gaan lopen. Je moet driemaal per week trainen en wisselt daarbij hardlopen en wandelen af, net zo lang totdat je aan één stuk 10 kilometer kunt lopen. Tijdens het hardlopen kun je naar je eigen muziek luisteren. Je krijgt badges voor je voortgang, die je kunt delen met je vrienden via Facebook, Twitter of e-mail. De maker, Heavy Duty Apps, heeft een forum, waar je met andere 5K- en 10K-hardlopers ervaringen kunt uitwisselen. Verder geeft de app algemene informatie voor beginners, zoals linkjes naar video’s om te rekken en een warm-up te doen.

Het is bijna maandag… een mooi moment om te zeggen: “Morgen begin ik!”

Downloaden:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 april 2012, 10:22
Categorie Sport
Onderwerpen hardlopen, sport

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.