33rd Division krijgt Lite-versie en nieuwe kaarten Stuttgart en Hamburg

Craneballs Studios heeft een nieuwe versie van 33rd Division uitgebracht. Nu, een week later, hebben ze ook een Lite-versie uitgebracht voor mensen die de game eerst willen proberen.

33rd division iphoneDe game 33rd Division is één van de mooiste games in het geavanceerde lijnentrek-genre. Voor mensen die de game nog niet kennen en geen zin hebben om zomaar €0,79 uit te geven is er nu een Lite-versie, waarmee je alvast een eerste indruk krijgt van 33rd Division. Een week geleden kwam er een update (1.1) van deze game uit, uit met een nieuwe kaart van Stuttgart. Het gaat hier om een treinstation, waar om de paar minuten een trein binnenkomt.

Je moet voorkomen dat de soldaten op het spoor staan op het moment dat er een trein aankomt.

33rd divisionIn de omschrijving in de App Store is alvast te lezen wat er in versie 1.2 aankomt, die ondertussen ook al bij de App Store is ingeleverd: een nieuwe kaart Hamburg met een onderzeeboothaven. Daarin zijn nieuwe power-ups beschikbaar: teleport en clone. Je krijgt te maken met olie, waardoor je wordt afgeremd en er is een nauwe passage met veel observatieposten van de vijand.

33rd Division speelt zich af in de Tweede Wereldoorlog, waar je op vijf verschillende kaarten moet proberen om je troepen te verplaatsen, zonder dat ze worden opgemerkt.

Downloaden: 33rd Division (€0,79) en 33rd Division Lite

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 november 2009, 12:34
Categorie Games
Onderwerp game

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.