123DressMe: je kledingkast inventariseren en outfits samenstellen

123DressMe is een app van een Nederlandse ontwikkelaar en helpt je je garderobe te inventariseren en outfits samen te stellen. De iPhone-app is nog niet helemaal af en niet zo stabiel.
Jeroen Wienen - · Laatst bijgewerkt:

123DressMeMet 123DressMe, een idee van de Nederlandse Cristina Stoian, kun je je kledingkast vastleggen in een overzichtelijke iPhone-app. Het is de bedoeling dat je al je kleding fotografeert en onderverdeeld in drie rijen in de garderobe-tab. Deze drie rijen zijn bedoeld voor bovenstukken, onderstukken en schoenen. Op deze manier heb je een overzicht van alle kleren die in je kast hangen. Je kunt de foto’s per rij heen en weer schuiven, zodat je kunt zien hoe verschillende kleren gecombineerd eruitzien. De app laat ook de weersverwachting zien, zodat je daar rekening mee kunt houden.

De applicatie blijkt echter niet zo stabiel als we zouden wensen. Na het toevoegen van een foto in de gardobe-tab gebeurde het meer dan eens dat de foto niet verscheen, of dat de applicatie crashte. Wanneer je de applicatie opnieuw opstart staat de foto er echter wel netjes bij en nadat we een paar foto’s in de app hadden staan hadden we de problemen niet meer.

De applicatie heeft ook een agenda en winkel-gedeelte. In de agenda-sectie kun je de afspraken uit je standaard agenda-app kopiëren en kun je een bijpassende outfit opslaan. Zo hoef je op het laatste moment niet meer te bedenken wat je aantrekt naar een sollicitatie, bijvoorbeeld. In de gesponsorde Stores-sectie zie je kledingstukken van verschillende winkels, op dezelfde manier als in je eigen garderobe-sectie. Je kunt de plaatjes ook opslaan in je eigen garderobe en bekijken naast je eigen kleren. Grootste gemis is momenteel een eigen rij waarin accessoires zoals horloges, armbandjes en kettingen kunt toevoegen.

Downloaden: 123DressMe (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 juli 2012, 22:48
Categorie Lifestyle
Onderwerpen kleding, shoppen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.