10 extreem handige iPhone-applicaties

Marco van Hylckama Vlieg legt op zijn weblog uit welke 10 applicaties je als bezitter van een iPhone of iPod touch echt zou moeten installeren.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

AppTerminalDe Nederlandse webdeveloper Marco van Hylckama Vlieg heeft al een paar weken een iPod touch en was al behoorlijk onder de indruk van de standaardfunctionaliteit van het apparaatje. Na het uitvoeren van een jailbreak en het installeren van wat extra applicaties ontdekte hij een compleet nieuwe wereld. Marco heeft een lijstje met de 10 meest nuttige third party applicaties op een rijtje gezet op zijn weblog.


Voor mensen die al een paar maanden in het iPhone-wereldje rondhangen bevat het misschien niet veel nieuws, maar voor nieuwkomers is het een mooi overzicht van de must-have applicaties. Na een jailbreak sta je immers al snel voor de vraag: wat zal ik nu in hemelsnaam installeren?

Het lijstje met iPhone-applicaties van Marco bevat de volgende titels, waarmee je meteen kunt beoordelen of het de moeite waard is om naar de site te gaan:

1. Installer.app
2. Summerboard
3. Customize
4. MobileFinder
5. Dock
6. SysInfo
7. MobileToDoList
8. Apache and PHP
9. AFP Server
10. Mobile Terminal

Marco legt daarnaast ook (in het Engels) uit hoe je de applicaties op de iPod touch of iPhone krijgt en wat je moet doen als je na het installeren van een paar applicaties de foutmelding krijgt dat de ‘Disk Full’ is.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.