iculture-nederlandse-apps
Nederlandse Apps Het beste op app-gebied uit Nederland en België

Stanza krijgt update voor de iPad en kan PDF inlezen

Stanza is aangepast voor de iPad. De ebook-applicatie kan nu ook PDF's lezen, boeken van je online opslagruimte en boeken van allerlei commerciële aanbieders en het publieke domein.

stanza ipadDe ebook-lezer Stanza was al populair op de iPhone. Nu is er een update verschenen, waardoor de applicatie ook voor de iPad geschikt is gemaakt. De interface ziet er nog grotendeels hetzelfde uit, waarbij je de keuze hebt uit boeken uit je eigen online opslagruimte te halen (ik gebruik daarvoor dropbox.com) of een van de vele boekensites, zowel commercieel als niet-commercieel. Zelfs de digitale editie van het NRC kun je ermee lezen. In Stanza 3.0 zijn nog wat meer vernieuwingen doorgevoerd, zoals onderstening voor PDF, DjVu en Comic Book Archive-bestanden. Via de functie Bestandsdeling zet je de nieuwe boeken op je iPad.


Downloaden: Stanza (gratis)

Pdf

Pdf is een populair formaat voor bestanden en documenten, omdat de opmaak altijd hetzelfde is. Pdf's zijn niet bewerkbare documenten, bijvoorbeeld handig voor handleidingen, digitale boeken en meer. Je kunt vanaf de iPhone, iPad en Mac wel eenvoudig aantekeningen maken op pdf's. Op de Mac is de app Voorvertoning de tool waarmee je pdf's opent en annoteert. Ontdek wat je allemaal met pdf kunt doen op je iPhone, iPad en Mac!

Pdf

Reacties: 10 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.