Nieuwe iTunes 7.6.1 en film van de week

iTunes heeft een update gekregen naar 7.6.1. Maar de vernieuwingen hebben vooral betrekking op Apple TV 2.0 en enkele bugfixes. Vernieuwingen voor de iPhone en SDK zitten er nog niet in.

iTunes 7.6.1Apple heeft via de software-update versie 7.6.1 van iTunes beschikbaar gesteld. Veranderingen voor de iPhone en voor de komende SDK lijken er nog niet in te zitten. De update is voornamelijk bedoeld voor bezitters van een Apple TV 2.0. Apple start daarnaast met een filmpromotie: met Movie of the Week zal er elke week een e-mailpromotiebericht naar gebruikers van iTunes Movie Rental worden gestuurd. Dan donderdag tot maandag kun je een bepaalde film huren voor $0,99. Net als bij normale huurfilms heb je 30 dagen de tijd om ernaar te kijken.


Toch lijkt de aanbieding van de week al langer te lopen: afgelopen week was Breakfast at Tiffany’s afgeprijsd en de komende weekend kunnen Amerikanen voor $0,99 naar de film The Hours kijken.

Wat de update van iTunes betreft: de 44 MB grote update heeft een releasenotes die meerdere alinea’s beslaat, maar die in essentie niet zoveel nieuws bevat. Meerdere bugfixes en een verbeterde compatibiliteit met Apple TV 2.0 is alles wat je krijgt. Je kunt de nieuwste versie installeren via de updatefunctie of als losse download.

Apple TV

De Apple TV is Apple's kleine kastje voor aan je televisie, waarmee je video's kan kijken, gebruik kan maken van streamingdiensten als Netflix en Videoland, games kan spelen en foto's en video vanaf je iPhone, iPad en Mac kan afspelen op je televisie met AirPlay. De Apple TV is een woninghub voor HomeKit en wordt geleverd met de Siri Remote. Haal meer uit je Apple TV met deze mogelijkheden. Met handige tips en meer om de functies van je Apple TV te ontdekken. Het nieuwste model is de Apple TV 4K uit 2022. Voor de beste prijzen lees je ons artikel over een Apple TV kopen.

Apple TV

Reacties: 4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.