Uitgelicht
Apple's maart 2024-aankondigingen
Toon of verberg de lijst met posts

Angry Birds krijgt update met Mighty Eagle

Angry Birds heeft een update gekregen naar 1.5, met de Mighty Eagle, een nieuw gouden ei en 15 nieuwe levels. Ook is er een nieuw thema Frontier Badlands.

angry-birds-startschermNog net voor de kerstsluiting van iTunes Connect is de ontwikkelaar van Angry Birds erin geslaagd om snel een update uit te brengen. Angry Birds 1.5 is voorzien van een compleet nieuw thema Frontier Badlands, er zitten 15 nieuwe levels in en er is een nieuw gouden ei. Voor mensen die moeite hebben om sommige levels uit te spelen is er ook goed nieuws: de game bevat voor het eerst de Mighty Eagle.


Dit is een mogelijkheid om bepaalde levels over te slaan. De Mighty Eagle krijg je echter niet gratis: hij is te bemachigen door een in app-aankoop van €0,79 te doen. Daarnaast geldt, dat je de Mighty Eagle maar eenmaal per uur mag gebruiken. Je zult dus moeten wachten als je eerder een level hebt overgeslagen.

De Mighty Eagle kan ook je scores opkrikken, in levels die je al met de gewone vogels hebt uitgespeeld.

mighty-eagle

In de vorige update kwamen Game Center-support, ondersteuning voor het Retina Display en een nieuw gouden ei-soundboard beschikbaar. Ook toen voegde Rovio Mobile 15 nieuwe levels toe. En een paar dagen geleden kwam er nog een update uit van Angry Birds HD, de iPad-versie van de game. Die bevat ook 15 nieuwe levels, een nieuw thema en de Mighty Eagle.

Downloaden: Angry Birds (€0,79)

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Informatie

Laatst bijgewerkt
23 december 2010 om 18:11
Onderwerpen
,
Categorie
Games

Reacties: 29 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.