KPN getroffen door storing op mobiele netwerk (Update: verholpen)

KPN heeft te maken met een storing op het mobiele netwerk. Het topnetwerk laat het vandaag afweten in de regio's Utrecht, Den Haag en Rotterdam.

kpn netwerkSommige slogans kunnen je danig in de weg zitten op momenten dat het misgaat. Het “topnetwerk” van KPN laat het vandaag namelijk afweten: de operator heeft te maken met een storing, waardoor ook klanten van Telfort en Hi getroffen zijn. De storing doet zich onder andere voor in de regio’s Utrecht, Den Haag en Rotterdam en treft particuliere en zakelijke klanten. Rond 14:00 uur traden de eerste storingen op. Bij het bellen (GSM) en internetten (via 3G) kun je problemen ondervinden.


Door het plotselinge optreden van de storing is het momenteel nog voorbarig om te denken dat de toestroom van veel nieuwe iPhone-gebruikers de oorzaak is van de problemen. Zodra er meer informatie bekend is, laten we dat weten.

KPN heeft onder andere aan Webwereld laten weten dat de storing weer verholpen is. Een stroomstoring in een centrale in Rotterdam lijkt de oorzaak te zijn. De storing heeft ongeveer een uur geduurd.

Reacties: 43 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.