MyOrder iPhone-app: voortaan eten bestellen bij 2.500 bezorgrestaurants

MyOrder heeft een update gekregen en toont nu ook 2.500 bezorgrestaurants. Eten bestellen in heel Nederland, via je iPhone.

myorder bestellenVoor een lekkere maaltijd hoef je voortaan je stoel niet meer uit. De MyOrder iPhone-applicatie heeft een update gekregen en bevat nu een bestelfunctie voor 2.500 bezorgrestaurants. De app heeft een koppeling gekregen met Thuisbezorgd.nl, een dienst waarbij veel bezorgrestaurants bij zijn aangesloten. Overigens was er ook een losse app van Thuisbezorgd.nl waarmee je ook vanaf de iPhone eten kunt bestellen. Daarin is Rabo SMS Betalen als betaalmogelijkheid aanwezig. MyOrder biedt echter meer mogelijkheden: je kunt er ook drankjes en bioscoopkaartjes mee afrekenen.


In de app zie je je laatste bestellocaties, de dichtstbijzijnde bezorgdiensten op basis van jouw postcode en de eerder geplaatste bestellingen. Met MyOrder kun je afrekenen met Hyves Betalen of via een gewone Nederlandse bankrekening. De verwerking verloopt in feite via Rabo SMS Betalen, waar je een mobiele portemonnee moet openen (zie smsbetalen.nl). Je kunt elke Nederlandse bankrekening of mobiel nummer aan deze portemonnee koppelen, het hoeft dus geen bankrekening bij de Rabobank te zijn.

Downloaden: MyOrder (gratis)

myorder iphone

Reacties: 17 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.