Haags TodaysArt-festival biedt festivalguide op de iPhone

Het TodaysArt-fFestival in Den Haag heeft een iPhone-app met informatie, een persoonlijk programma en een festivalkaart, maar ook iets nieuws: Shoudio.

TodaysArt Festival 2010In Den Haag vindt vandaag en morgen het TodaysArt-festival plaats. De organisatie van het festival heeft een eigen iPhone-applicatie uitgebracht die geschikt is als digitaal festivalprogramma. De applicatie bevat een kaart waarop je kunt zien waar de festivallocaties zich bevinden. Ook bevat hij meer informatie over de artiesten die optreden.


Via de applicatie kun je je eigen programma samenstellen. Heb je al eerder op de website van TodaysArt een programma samengesteld dan kun je dit, door je logingegevens in te vullen, overzetten op je iPhone. Verder bevat de applicatie nieuws en video’s rondom het festival.

Op het Spuiplein staat tijdens TodaysArt een robot die sms-berichten voorleest. Vanuit de applicatie kun je een sms’je naar de robot sturen, dat zo snel mogelijk daarna te horen zal zijn uit de mond van robot.

Ontwikkelaar Roeland P. Landegent heeft nog een leuk extraatje gebouwd voor de applicatie: Shoudio. Hiermee kun je tijdens het festival korte audiofragmenten opnemen, zoals een korte mening over iets dat je hebt gezien. Deze fragmenten worden vervolgens zichtbaar op de kaart van het festivalterrein. De bedoeling is dat de dienst later beschikbaar komt als losse applicatie.

Downloaden: TodaysArt Festival 2010 (gratis)

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.