Bijenkorf Drie Dwaze Dagen: koopjes graaien met je iPhone

De Bijenkorf heeft een app uitgebracht waarmee je de aanbiedingen van de Drie Dwaze Dagen kunt bekijken en een verlanglijstje kunt maken.

bijenkorf appDe Bijenkorf heeft voor het eerst een iPhone-applicatie uitgebracht, zoals je een paar dagen geleden al in een aankondiging op iPhoneclub kon lezen. De app is inmiddels beschikbaar in de App Store en is bijna 100MB groot (en dus op je iPhone alleen te downloaden via een Wi-Fi-netwerk). Na het installeren van de app kom je in een menu met vijf opties: Boekjes, Productfinder, Storelocator, Verlanglijstje en Meer. De ‘Boekjes’ houdt in dat je door een pdf-versie van de drie boekjes met aanbiedingen kunt bladeren. Je kunt inzoomen om details van een aanbieding te bekijken.

bijenkorf aanbiedingHelaas gaat het om een pure pdf-versie, waarbij er geen interactie mogelijk is. Je kunt dus geen items aanvinken of favorieten op een lijstje zetten. Wel is er een andere manier om een verlanglijstje te maken: door naar de Productfinder te gaan. Je bladert dan bijvoorbeeld naar herenmode en vervolgens naar schoenen. Je bladert op merk of bekijkt een reeks foto’s van herenschoenen die straks in de aanbieding zijn. Op dat moment heb je wel de mogelijkheid om bepaalde producten op een verlanglijstje te zetten. In het verlanglijstje sorteer je de producten op prijs. Bevalt een item toch niet of heb je iets beters gezien, dan kun je een product ook weer wissen.

Naast de producten die in de aanbieding zijn bevat de app ook een kaartoptie waar je de Bijenkorf-locaties te zien krijgt, voorzien van openingstijden en een afstandsaanduiding (die niet helemaal klopt, want alle filialen zouden zo’n 5.500 tot 6.000 km bij mij vandaan moeten zijn en een locatiebepalingsknopje zit niet in de app).

De Bijenkorf-app is ontwikkeld door Darxabre, een gamesontwikkelaar waar we in de App Store nog niet eerder van hebben gehoord.

Downloaden: Bijenkorf (gratis)

bijenkorf boekje

Met dank aan alle tipgevers

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 september 2010, 16:29
Categorieën Lifestyle, Nederlandse apps
Onderwerpen aanbieding, bijenkorf

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.