Uitgelicht
Apple's maart 2024-aankondigingen
Toon of verberg de lijst met posts

Marvel Pinball voor iPad en iPhone verschenen

Marvel Pinball is een losgetrokken app, met alle levels uit Zen Pinball gebaseerd op de Marvel-superhelden.

Marvel PinballOntwikkelaar Zen Studios heeft Marvel Pinball uitgebracht in de App Store als een losstaande flippergame. Marvel Pinball bevat meerdere flippertafels gebaseerd op de bekende Marvel-striphelden, die eerder al als in-app aankopen in Zen Pinball werden aangeboden. Verwacht alleen niet dat je met Marvel Pinball gelijk alle Marvel-flippertafels tot je beschikking krijgt: voor de verkoopprijs van €0,89 krijg je enkel een level gebaseerd op The Avengers, waarna je €1,79 per stuk moet betalen voor alle andere tafels.


Marvel Pinball screenshotDe levels die je als losse in-app aankoop kunt aanschaffen zijn gebaseerd op Spider-Man, Wolverine, Iron Man, Blade, Ghost Rider, Moon Knight, Thor, X-Men, Fantastic Four, Captain America en de stripboeken World War Hulk, The Infinity Gauntlet, Fear Itself en Civil War. In eerste instantie zien de levels er uit als ‘gewone’ 3D-versies van pinballkasten, maar zodra je op bijzondere manieren punten haalt verschijnen er 3D-modellen die over het level heen bewegen.

Dit is niet de eerste keer dat Zen Studios tafels aanbiedt in een losse flipper-app: we zagen in maart nog de losse pinball-applicatie Star Wars Pinball opduiken.

Downloaden: Marvel Pinball (€0,89, universeel, in-app aankopen, iOS 5.0+)

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Informatie

Laatst bijgewerkt
6 juni 2013 om 15:16
Onderwerp
Categorie
Games

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.