Graphic novels Marvel nu via iBookstore verkrijgbaar

Stripuitgever Marvel verkoopt zijn graphic novels (beeldromans) nu ook via iBooks. Strips over Spider Man, The Avengers, X-Men en andere bekende superhelden zijn in het aanbod terug te vinden.

Marvel graphic novelsJe kunt nu meer dan tachtig graphic novels (beeldromans) van Marvel kopen via de iBookstore. Hiervoor was dit voor iPad- en iPhone-bezitters alleen mogelijk via de aparte Marvel-app. De strips zullen waarschijnlijk door een breder publiek gelezen worden vanuit iBooks, omdat de app bij velen al is geïnstalleerd om boeken en PDF’s te lezen.


Graphic novels vertellen vaak een wat langer verhaal in een serieuzere settings dan gewone strips. Omdat er niet wekelijks een nieuw deel in de winkel verschijnt, lenen de strips zich goed voor voor de iBookstore.

Je kunt onder andere Civil War (€6,49), Stephen King’s Dark Tower (€7,49) en Ultimate Spider-Man €6,49) kopen vanuit iBooks. Een hoofdstuk van New Avengers Vol. 1 is als voorproefje gratis te downloaden.

Dit zijn niet de eerste strips die opduiken in de iBookstore, maar Marvel’s graphic novels waren tot vandaag niet beschikbaar in Apple’s boekenwinkel.

Downloaden: iBooks (gratis)

Reacties: 5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.