Marvel verkoopt graphic novels via iBookstore

iBooks verkoopt sindskort ook graphic novels (beeldromans) van Marvel, van onder andere The Avengers, Spider-Man, The Dark Tower en meer. Marvel verkocht al langer strips via zijn eigen app.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Marvel graphic novelsStripuitgever Marvel verkoopt nu meer dan tachtig graphic novels (beeldromans) vanuit de iBookstore. Tot voorheen konden iPhone- en iPad-bezitters enkel terecht in de iOS-app van Marvel. Omdat de strips nu vanuit iBooks beschikbaar zijn, zullen veel meer iPhone-gebruikers in aanraking komen met de werken van Marvel.

Graphic novels zijn stripboeken die vaak een groter verhaal vertellen, in een serieuzere setting dan je gewend bent van andere strips. Omdat er niet wekelijks een nieuw deel uitkomt, lenen deze boeken zich goed voor de iBookstore.

Tussen het aanbod vind je onder andere Civil War (€6,49), Stephen King’s Dark Tower (€7,49) en Ultimate Spider-Man €6,49). Je kunt een hoofdstuk van New Avengers Vol. 1 gratis downloaden.

Dit zijn niet de eerste strips die opduiken in de iBookstore, maar Marvel’s graphic novels waren tot vandaag niet beschikbaar in Apple’s boekenwinkel.

Downloaden: iBooks (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 februari 2014, 18:00
Categorie Boeken
Onderwerpen ibooks, marvel, strips

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.