Lichtstralen uit het Woord: elke dag een bijbeltekst op je iPhone

Elke dag beginnen met een bijbeltekst; het kan met Lichtstralen uit het Woord op de iPhone. De applicatie is een scheurkalender en schotelt je elke dag inspiratie, een column, een citaat of een vervolgverhaal voor.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Lichtstralen uit het Woord iPhone iPod touchHet lezen van bijbelse waarden is niet voorbehouden aan boeken die generatie op generatie meegaan, maar kan natuurlijk ook op de iPhone. Het evangelische dagboek Lichtstralen uit het Woord legt je elke dag van het jaar een overdenking voor aan de hand van een bijbeltekst. De teksten worden voorzien of begeleid van columns, vervolgverhalen of citaten. Het idee is niet alleen dat je elke dag geprikkeld wordt, maar dat je een compleet dagboek verzamelt als je de applicatie langdurig gebruikt.

De applicatie zendt elke ochtend een pushbericht uit om je te laten weten dat er een nieuwe Lichtstralen-dag te lezen is. Je komt de applicatie binnen op de nieuwe dag en op het oog zijn de vorige pagina’s dan van de scheurkalender afgehaald. In werkelijkheid kan je gewoon een pijltje terug drukken om de vorige teksten nog eens te lezen.

Downloaden: Lichtstralen uit het Woord (€2,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 februari 2014, 17:04
Categorieën Boeken, Nederlandse apps
Onderwerpen bijbel, religie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.