iPadclub-bezoeker wil het liefst retinascherm in iPad 3

Meer dan de helft van alle iPadclub-bezoekers wil graag een retinascherm in de iPad 3. Dit blijkt uit een poll waarin wij aan bezoekers vroegen welke functionaliteit zij belangrijk vinden.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iPad 3 retinaMeer dan de helft van de iPadclub-bezoekers wil het liefst een retinascherm in de volgende iPad. Hiermee staat het nieuwe display ver boven andere mogelijk nieuwe functies in de iPad 3. Het retinascherm wordt gevolgd door een quad core-processor, waar ongeveer 15 procent van de bezoekers naar uitkijkt. Dit blijkt uit een poll waarin wij gisteren aan jullie vroegen waar jullie naar uitkijken.


Meer dan 1.500 iPadclub-bezoekers deden mee aan onze poll. Hierbij konden bezoekers aangeven welke veel besproken functie voor de iPad 3 zij het liefst door Apple aangekondigd zien worden. Ongeveer 2,5 procent van de deelnemers zegt niet uit te kijken naar één van de aangegeven onderwerpen, maar naar een totaal andere functie.

Het aantal gebruikers dat uitkijkt naar een retinascherm is opzienbarend hoog. Op het moment van schrijven ligt het percentage op meer dan 57 procent. Ter illustratie: toen wij dezelfde vraag stelde vlak voor de aankondiging van de iPhone 4S, koos het grootste deel van de stemmers voor een langere batterijduur. Dit was 33 procent van de deelnemers.

Het retinascherm in de iPad 3 is gelijk ook één van de meest terugkerende geruchten. Apple zou dezelfde technologie gebruiken die ook in de iPhone 4 en iPhone 4S zit, om de schermresolutie te verhogen naar 2048 bij 1536 pixels.

Nog niet aangegeven wat jij graag in de iPad 3 zou zien? Je kunt nog steeds stemmen.

Reacties: 9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.