Skype update 1.1 heeft SMS en Voicemail

In de App Store is vandaag versie 1.1 van Skype verschenen. Deze update bevat twee belangrijke vernieuwingen. Allereerst is het nu mogelijk om een SMS te versturen naar de nummers in je contactenlijst. Verder is er ondersteuning voor Voicemail.
Edward Neve - · Laatst bijgewerkt:

skypeIn de App Store is vandaag versie 1.1 van Skype verschenen. Deze update bevat twee belangrijke vernieuwingen. Allereerst is het nu mogelijk om een SMS te versturen naar de nummers in je contactenlijst. Verder is er ondersteuning voor Voicemail. Dat laatste is een betaalde dienst waardoor mensen een ingesproken bericht voor je achter kunnen laten wanneer je niet online bent. Naast deze twee nieuwe features is ook het aantal talen dat ondersteund wordt uitgebreid met onder andere het Nederlands.

SMS

Het versturen van een SMS kost 10,2 cent per bericht. De afzender van het bericht dat wordt getoond aan de ander is je eigen Skype-naam. Let dus wel op dat diegene weet van wie het bericht komt, anders weet hij niet naar wie er een bericht terug moet worden gestuurd. Terug SMS-sen naar Skype kan niet, dus blijft het voorlopig eenrichtingsverkeer.

Voicemail

Voor het gebruik van de voicemail-functie moet betaald worden. Hoeveel is afhankelijk van het soort Skype-tegoed dat je hebt. Skype biedt een aantal abonnementen aan waarmee je onbeperkt kunt bellen. Wanneer je een van deze abonnementen kiest, zit daar al gratis voicemail bij. Meer informatie over deze abonnementen vindt je op de website van Skype. Wanneer je je Skype-tegoed los koopt, kun je daarnaast apart de Voicemail-functie aanschaffen. Dit kost 5,75 euro voor drie maanden of 17,25 euro voor een heel jaar.

Versie 1.1 van Skype is nu gratis verkrijgbaar in de App Store.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 4:28
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen skype, sms, voicemail, voip

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.