Apple brengt iOS 4.3.5 voor iPad en iPhone uit

Apple heeft vanavond iOS 4.3.5 uitgebracht. Het lijkt in eerste instantie om een kleine update te gaan, waarbij een beveiligingsprobleem met certificaatcontrole verholpen, aldus de bijbehorende changelog van Apple.

ios 4.3
Apple heeft zojuist iOS 4.3.5 vrijgegeven via iTunes. In deze update is een beveiligingsprobleem met certificaatcontrole verholpen, aldus de bijbehorende changelog. Op het eerste gezicht lijken er geen andere functies te zijn toegevoegd.


Krijg je bij het downloaden via iTunes een timeout-fout, dan kun je ook de rechtstreekse downloadlinks gebruiken. Hieronder hebben we ze op een rijtje gezet voor de twee uitvoeringen van de iPad:

De update heeft buildnummer 8L1 gekregen.

Informatie

Laatst bijgewerkt
25 juli 2011 om 20:04
Onderwerp
Categorie
iOS en iPadOS

iOS

iOS is het besturingssysteem van de iPhone. iOS regelt alles wat er op je iPhone gebeurt: van de apps tot aan de functies van je iPhone en de verbindingen met Bluetooth, wifi en mobiele netwerken. Voor iOS brengt Apple regelmatig nieuwe gratis updates uit. Dit kunnen zowel hele grote updates met nieuwe functies zijn als kleine updates met bugfixes en verbeterde beveiliging. Lees hier meer over de huidige iOS-versie. Voor de iPad heeft Apple het besturingssysteem iPadOS, met grotendeels dezelfde functies.

iOS

Reacties: 26 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.