Wild West Guns van Gameloft vanaf februari op de iPhone

Gameloft heeft voor februari alweer een nieuwe game op de rol staan: Wild West Guns. In de game moet je bandieten, blikjes en ballonnen afschieten, in een variatie op Duck Hunt.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Wild West GunsAls je wilt weten wat ontwikkelaars van plan zijn kun je tegenwoordig beter Twitter in de gaten houden, dan afwachten tot er een persbericht binnenkomt. Via Twitter heeft Gameloft laten weten dat ze vanaf februari het schietspel Wild West Guns op de iPhone gaan uitbrengen. De Wii-versie van dit spel had zes levels, onderverdeeld in drie uitdagingen. Het spel lijkt op Duck Hunt, maar in plaats van eenden moet je bandieten beschieten. De kritiek van reviewers was dat het spel wel erg monotoon werd: de western-locaties zijn steeds verschillen, maar uiteindelijk sta je steeds op soortgelijke ballonnen, poppetjes en blikjes te schieten.

Wat het spel nog enigszins spannend maakt is dat je tussen de personages moet zoeken naar vijanden, waarbij je moet proberen om onschuldige burgers te ontzien. Maar ook dat is niet veel anders in Duck Hunt, waar je tussen de eenden ook andere vogels (meestal ganzen) ziet opfladderen. Op de Wii was de game niet zo’n succes, maar als iPhone-applicatie zou het wel eens veel geschikter kunnen zijn.

Meer info: Wild West Guns (Nintendo)
Via: Twitter

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 22:50
Categorie Games
Onderwerpen game, gameloft

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.