Nieuwe iPhone-site en GPS-opstartknop voor 9292OV

De mobiele iPhone-versie van 9292ov.nl heeft een update gekregen. Binnenkort komt er via de App Store ook een nieuwe versie van de GPS-opstartknop.

9292ovMark de Bruin van 9292 liet in de reacties op ons eerdere nieuwtje weten dat de nieuwe iPhone-versie van mobiel.9292ov.nl nu beschikbaar is. Bovendien komt er een nieuwe versie van de GPS-opstartknop aan. Met deze opstartknop kun je ervoor zorgen dat in de mobiele website van 9292OV snel je huidige locatie wordt bepaald. Eigenlijk is de knop niet meer dan een snelkoppeling waarbij locatiegegevens worden meegestuurd. Bij gebruikers kwam die functie nog niet helemaal over: de applicatie scoort extreem slecht in de App Store.


Versie 1.1 van de GPS-opstartknop is nauwkeuriger geworden en leidt je naar een andere homepage dan de huidige mobiele versie, die hierboven nog wordt getoond. Nu installeren heeft dus nog geen zin, naar de nieuwe mobiele iPhone-site van 9292OV kijken heeft daarentegen wel zin: mobiel.9292ov.nl. Je kunt met de website van deur tot deur plannen, rekening houdend met trein, bus en veerboot.

Er zijn op dit moment ruim 21.000 gebruikers van de GPS-opstartknop. Zij krijgen binnenkort vanzelf via de App Store een melding dat versie 1.1 beschikbaar is.

Via: e-mail en reactie

Informatie

Laatst bijgewerkt
26 januari 2009 om 18:00
Onderwerpen
,
Categorie
Diensten

Reacties: 17 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.