Hooggewaardeerd puzzelspel Trainyard nu voor half geld

Trainyard is momenteel voor half geld verkrijgbaar. De treinengame wordt hoog gewaardeerd met een score van 5 sterren. Breng gekleurde treinen naar het juiste station!

trainyard-iphoneEen van de leukste puzzelapps op de iPhone is momenteel in de aanbieding. Trainyard krijgt in de Amerikaanse App Store de perfecte score van 5 sterren op basis van 19.000 beoordelingen. De Nederlandse spelers zijn al even enthousiast: óók 5 sterren! Wat is het geheim? Gewoon een grappig spelletje waarbij je elke puzzel op meerdere manieren kunt oplossen. Bij Trainyard gaat het erom de treinen op het juiste eindpunt te krijgen. Rode treinen gaan naar een rood station, blauwe treinen naar een blauw station, makkelijker kan het niet. Je moet op tijd de wissels omzetten om te zorgen dat de treinen niet het verkeerde station binnenrijden. De game is momenteel afgeprijsd van €4,49 naar €0,89.


Er zitten 100 puzzels in, plus nog eens 50 bonuspuzzels. Sinds er een puzzeleditor is toegevoegd kun je ook je eigen puzzels ontwerpen. Wie vastloopt kan op de website trainyard.ca kijken hoe anderen een puzzel hebben opgelost. Er is niet één antwoord op een bepaalde puzzel, maar soms wel tientallen varianten. Er is zelfs gedacht aan een speciale modus voor kleurenblinde spelers en de game is ook vriendelijk voor spelers met stokoude iOS-versies, want zelfs iOS 3.0 wordt nog ondersteund. Punten kun je terugvinden op Game Center. Matt Rix heeft de game in zijn vrije tijd ontwikkeld.

Downloaden: Trainyard (tijdelijk €0,89, normaal €4,49, universeel, iOS 3.0+)

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Informatie

Laatst bijgewerkt
13 januari 2013 om 19:18
Onderwerp
Categorie
Games

Reacties: 6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.