Yelp 6.0 krijgt nieuw uiterlijk en Yelpy Insight-functie

Yelp voor iPhone heeft een update naar versie 6.0, met Yelpy Insights voor vegetariërs en bepaalde leeftijdsgroepen en een flinke hoeveelheid verbeteringen op de iPad.

yelp iphone 1De iPhone-app van Yelp heeft de afgelopen dagen een update naar versie 6.0 gekregen. Nieuw is de ondersteuning voor Yelp Insights, zodat je meteen ziet welke restaurants ideaal zijn voor vegetariërs en welke geschikt zijn voor bepaalde leeftijdsgroepen. Hoewel Yelp een van oorsprong Amerikaanse dienst is, kun je in de grote steden in Nederland toch aardig wat informatie in vinden. Versie 6.0 heeft een nieuw uiterlijk gekregen met een pull to view-functie om meteen de foto’s op een bepaalde locatie te zien. De infopagina’s van bedrijven hebben op de iPhone zien er ook beter uit, terwijl je op de iPad veel meer mogelijkheden hebt gekregen: bedrijfsinformatie bewerken, foto’s toevoegen, reviews beoordelen en complimenten geven. De iPhone-versie daarentegen biedt de mogeiljkheid om complimentjes en ‘likes’ te geven bij tips van anderen.


Ben je uitgelogd op de iPhone of heb je nog geen account, dan kun je de app toch gebruiken. De navigatie is in dit geval verbeterd op de iPhone. Tegelijk is de mobiele site sterk verbeterd.

yelp iphone 2Wat nog ontbreekt in de app is de mogelijkheid om zelf vanuit de Yelp-app op de iPhone een review te publiceren. Je kunt de reviewtekst wel voorbereiden op de iPhone, maar je moet vervolgens naar de normale website gaan om de review te publiceren.

Yelp is een dienst die vergelijkbaar is met het Nederlandse IENS. Het wordt veel gebruikt voor het zoeken naar restaurants, maar het bevat ook informatie over tankstations, supermarkten en andere bedrijven. Via de app kun je ook inchecken, waarbij er soms leuke check-in aanbiedingen te vinden zijn. Zo kun je in onze straat een gratis glas wijn krijgen als je incheckt bij een restaurant en krijg je 15% korting op de toegangsprijs van een museum. Wil je hippe nieuwe bedrijven ontdekken, dan kan dat ook: zo staat in Amsterdam de Apple Store, samen met nog vier andere bedrijven in het lijstje.

Downloaden: Yelp (gratis)

Informatie

Laatst bijgewerkt
29 juli 2012 om 17:13
Onderwerp
Categorie
Reizen

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.