Nike+ FuelBand-app krijgt update: meerdere armbanden, snellere sync

De Nike+ FuelBand-app heeft een update gekregen en synchroniseert sneller, kan meerdere FuelBand-polsbanden aan en bevat een extra challenge op 12 augustus.

nike plus fuelband appEén van mijn grootste bezwaren tegen de Nike+ FuelBand-app was de trage synchronisatie. Dat probleem is nu opgelost, dankzij een update van de FuelBand-app. Die belooft niet alleen een snellere synchronisatie maar kan ook meerdere FuelBands aan. Heb je een gezin waar meerdere FuelBands in gebruik zijn, dan kun je ze allemaal synchroniseren via dezelfde iPhone of iPod touch. Om het gebruik nog wat extra te stimuleren heeft Nike een speciale achievement klaarstaan voor mensen die op 12 augustus hun record huidige verbreken.

Twee weken geleden reviewden we de Nike+ FuelBand op iPhoneclub, op het moment dat de sportarmband in Europa verkrijgbaar werd. De FuelBand meet je lichaamsbeweging en zet dat om naar een score, NikeFuel. Ook met apps zoals Nike+ Running en Nike+ Basketball kun je NikeFuel verdienen, zodat je een universele meetmethode hebt om je lichaamsbeweging en prestaties vast te leggen en te vergelijken met anderen. De polsband bevat ingebouwde ledlampjes die informatie tonen over het huidige tijdstip, verdiende NikeFuel, aantal stappen en verbrande calorieën. Via de app kun je de gegevens aflezen en met anderen delen. Omdat er nog geen Android-app is kunnen voorlopig alleen iPhone-gebruikers ermee aan de slag.

Downloaden: Nike+ FuelBand (gratis, armband van €139 vereist)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 juli 2012, 14:30
Categorieën Lifestyle, Sport
Onderwerp nike

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.