Sparrow nu ook Nederlands, ondersteunt landscape-toetsenbord

Een update voor de iPhone-app Sparrow zorgt ervoor dat hij voortaan ook in het Nederlands gebruikt kan worden. De beloofde push-notificatie is nog niet aan de app toegevoegd.

SparrowEen update voor de mail-app Sparrow zorgt ervoor dat je hem voortaan in het Nederlands kunt gebruiken. Daarnaast draagt de update ook een aantal kleine nieuwe functies toe, waaronder mogelijkheid om tussen berichten te swipen en om e-mails in landschapsmodus te typen. Er zijn nog steeds geen pushnotificaties toegevoegd aan de app.


Naast Nederlands ondersteunt Sparrow nu ook Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Japans, Russisch en Chinees. Gebruikers kunnen vanaf deze update ook labels en folders wijzigen en maken.

Sparrow is een iPhone-app waarin je verschillende e-mailadressen kunt beheren. De app is vooral toegespitst op Gmail, door het mogelijk te maken om met labels te werken. De app ondersteunt IMAP, maar nog geen POP-accounts. Voordat de iPhone-versie van Sparrow werd uitgebracht, werd de ontwikkelaar bekend met de Mac-variant van de applicatie.

De ontwikkelaar van Sparrow belooft al lange tijd om pushberichten toe te voegen aan Sparrow, maar deze zijn nog niet in deze update te vinden. Dit is geen verrassing: vorige week liet de ontwikkelaar nog op Twitter weten dat push op zich laat wachten tot een latere update. Op de website blog van Sparrow is te lezen dat push een betaalde abonnementsdienst zal worden.

Downloaden: Sparrow (€2,39)

Reacties: 19 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.