Uitgelicht
Apple's maart 2024-aankondigingen
UPDATED
Toon of verberg de lijst met posts

iA Writer: bekende tekstverwerker voor de iPhone verschenen

De bekende tekstverwerker iA Writer is nu ook voor de iPhone verkrijgbaar. De app verbergt iedere mogelijke afleiding, zodat je volledig kan focussen op de tekst die je probeert te schrijven.

iA Writer iconDe bekende tekstverwerker iA Writer is vandaag voor de iPhone verschenen. Eerder kon je iA Writer al gebruiken op de Mac en de iPad. De app kenmerkt zich door je zoveel mogelijk schermruimte te bieden tijdens het schrijven, zodat je niet ondertussen wordt afgeleid. iA Writer is universeel, waardoor iedereen die hem al voor de iPad had gekocht hem gratis op de iPhone kan installeren.


iA Writer screenshotSchrijf je met iA Writer, dan krijg je enkel een wit tekstveld en een toetsenbord te zien. Bovenop het toetsenbord bevindt zich een aantal leestekens, die je normaal gesproken alleen kunt gebruiken door op de symbool-toets linksonder op het toetsenbord te drukken. Twee pijltjes aan de zijkanten van het toetsenbord laten je de cursor door je tekst heen bewegen, zoals je dit ook zou doen op een computer.

De Focus Mode uit de Mac-versie van iA Writer, waarbij alleen de zin die je op dat moment schrijft zichtbaar is, lijkt de ontbreken uit de iPhone-versie van de app.

Om te vieren dat iA Writer nu ook voor de iPhone beschikbaar is, heeft de ontwikkelaar tijdelijk de prijs naar beneden getrokken. De app kost op het moment €0,79, in plaats van de gebruikelijke €1,59.

Downloaden: iA Writer (universeel, €0,79)
Downloaden: iA Writer (Mac, €6,99)

Reacties: 3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.