‘Vanaf woensdag iPhone zonder simlock in de US Apple Stores’ [Update]

Volgens Chronic Wire zijn vanaf woensdag simlockvrije toestellen in de Amerikaanse Apple Store te vinden. Het zal voor het eerst zijn dat de toestellen unlocked verkrijgbaar zijn.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iphone wit liggendHet regent geruchten op deze maandag, zoals een nieuw gerucht over de beschikbaarheid van simlockvrije iPhones in de Amerikaanse Apple Stores. In de Apple Store kon je wel een los toestel kopen, maar er zat bij de iPhone 4 een simlock op. Daardoor zat je alsnog aan een 2-jarig contract vast, of moest je op zoek naar een methoden om te unlocken. Volgens @chronic, die de laatste tijd veel in het nieuws is, komt daar vanaf woensdag verandering in.


De winkels gaan simlockvrije iPhones verkopen. Chronic weet zelfs de productnummers al: MC603 (16GB zwart), MC604 (16GB wit), MC605 (32GB zwart) en MC606 (32GB wit). De toestellen gaan rond de $600/$700 per stuk kosten. Een tripje naar de VS om wat losse toestellen te halen, wordt daardoor weer interessant.

In de Amerikaanse Apple Stores zijn nooit eerder simlockvrije iPhones verkocht. De iPhone 4, die sinds vorig jaar bijvoorbeeld in de Apple Store in Londen en Parijs aan te schaffen is, was wel vanaf het begin simlockvrij.

In Nederland betaal je rond de 600/700 euro voor een los toestel, zie ons prijzenoverzicht voor losse toestellen, of bekijk onderstaande tabel:

De tabel behorende bij dit artikel is helaas verouderd en daarom niet meer beschikbaar. Onze excuses voor het ongemak

Een dag eerder dan verwacht is de Amerikaanse Apple Store geüpdatet. De geruchten bleken dus zeer dichtbij de waarheid te zitten. Een 16GB simlockvrije iPhone 4 kost $649 en de variant met 32GB kost $749.

Reacties: 44 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.