PhoneIt-iPad nu in Cydia: bellen en sms’en met je iPad (jailbreak)

PhoneIt-iPad is een tweak in Cydia waarmee je je iPad kunt aanpassen, zodat je ermee kunt bellen en sms'en via het GSM-netwerk. Het werkt alleen op een iPad met 3G-functie.

phoneit-ipadiPhoneIslam, de mensen achter de succesvolle FaceTime-hack voor de iPhone, werken aan een nieuwe project: PhoneIt-iPad. Met deze hack kun je je iPad 3G gebruiken als telefoon. Eerder schreven we hier al over en nu is het zover, dat je het zelf ook kunt testen. De app is onder de naam iPhoneIt-iPad in Cydia te vinden, via de repo van iPhoneIslam. Met PhoneIt-iPad kun je bellen en sms’en via het GSM-netwerk vanaf je iPad 3G, op voorwaarde dat je een jailbreak hebt uitgevoerd. Het gaat 20 dollar kosten en met een beetje geluk werkt de app ook nog eens goed samen met Apple’s nieuwe functie iMessage in iOS 5, zodat je gratis kunt chatten op je iPad.


Zoals gezegd: de app is te vinden in Cydia, dus niet in de App Store. En je iPad moet natuurlijk wel voorzien zijn van een simkaart, dus het werkt alleen op iPads met 3G-functie en een werkende simkaart.

Via: @iTarek op Twitter

Zie ook het wat klunzig gemaakte filmpje hieronder:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
13 juni 2011 om 13:54
Categorie
Jailbreak
21 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.