Weather+ beter leesbaar op de iPhone

Weather+ is een weerapplicatie waarbij je flink wat informatie in beeld krijgt. In de nieuwste update is gezorgd voor betere afleesbaarheid van het scherm.

weather plusDe app Weather+ voor de iPhone heeft een update gekregen, met een grote verbetering voor mensen die wat moeite hadden om het scherm af te lezen. De ontwikkelaar heeft ervoor gezorgd dat je de weersinformatie voortaan duidelijker te zien krijgt. Weather+ heeft al 2,5 miljoen downloads geteld en wordt goed gewaardeerd door gebruikers, met 4,5 sterren voor de huidige versie en 4 sterren voor alle versies in totaal. Weather+ geeft je de huidige weerssituatie en een vijfdaagse vooruitblik van de weerstations wereldwijd. Je krijgt dit te zien op een mooie animatie op het scherm.


Weather+ is een universele app en dus ook op de iPad te gebruiken. De verbeteringen qua leesbaarheid zijn echter alleen in de iPhone-versie te vinden. Je kunt een onbeperkt aantal steden instellen om weer- en tijdsinformatie van op te vragen. De app toont ook windrichting, windsnelheid, luchtvochtigheid, luchtdruk en zicht. Je ziet een weersvoorspelling om de 3 uur, voor in totaal 5 dagen vooruit. Natuurlijk kun je de app in graden Celsius en eenheden in kilometers gebruiken. Je kunt de ordening van de widgets handmatig aanpassen.

Downloaden: Weather+ (0,79 euro)

weather-plus-iphone

Reacties: 12 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.