iculture-populaire-apps
Populaire Apps De meest gedownloade apps van de afgelopen week

Favoriete iPad-apps van Oprah Winfrey en Newton-pionier

Oprah Winfrey en Newton-marketeer Michael Tchao kregen de vraag wat hun favoriete iPad-apps zijn. Terwijl Oprah het op drie stuks houdt, heeft Tchao een uitgebreid lijstje.

scrabble ipadOprah Winfrey kreeg de vraag wat haar favoriete applicaties op de iPad zijn. Ze noemde nieuwsapplicaties van CNN en ABC en het spelletje Scrabble, omdat ze daarmee tegelijk naar Bruce Springsteen kan luisteren. Ook leest de talkshowdiva graag tijdschriften op haar iPad. Oprah’s eigen magazine komt pas op 16 november uit. Voor mensen die het niet zo op hebben met celebities hebben we ook een lijstje: Michael Tchao was jaren geleden als productmarketeer betrokken bij de Apple Newton. Hij was pionier van de touchscreen tablet en geeft zijn mening welke apps hij het liefst gebruikt.


Tchao blijkt een soms wat dure smaak te hebben:
photo cookbook

En daarnaast de Financial Times, Flipboard en de al eerder genoemde game Scrabble. Genoeg ideeën dus om weer eens wat nieuwe apps te ontdekken. Tchao weet waarover hij praat: hij werkte bij Nike, maar werd door Apple weer teruggehaald om de productmarketing voor de iPad te gaan verzorgen.

Deze lijsten zijn gebaseerd op afgelopen week. Een aantal van de toen gratis apps heeft inmiddels weer een prijskaartje.

Reacties: 6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.