Zó kan de iPad 3 eruit zien

Zo ziet de iPad 3 eruit volgens ontwerper Guilherme Martins Schasiepen: een gebogen achterkant van glas, een Retina-beeldscherm en een 5 megapixel-camera.

iPad 3 concept headerAls Apple trouw is aan het ontwerp van haar eerste twee iPads, dan is een derde niet zo moeilijk om te voorspellen. De ontwerper Guilherme Martins Schasiepen doet alvast een voorzet. Hij maakte de iPad platter en bedacht een achterkant van licht gebogen glas. Een Retina-beeldscherm, Full HD-video, ingebouwde stereo en een 5 megapixel-camera maken zijn concept af. De computertekeningen zien er geloofwaardig uit.


Op de Flickr-pagina van Schasiepen is te zien dat de man nog veel meer concepten van aankomende Apple-producten ontwerpt. Zo heeft hij impressies van de iPhone 5, een geheel witte Mac en de Apple TV staan.

Overigens kwam gisteren naar buiten dat de volgende iPad niet perse een Retina-beeldscherm krijgt, maar dat het erop lijkt dat de schermresolutie van de volgende iPad 2048 x 1536 pixels zal bedragen. Dat is het dubbele van de momenteel leverbare iPads.

iPad 3 concept uit Brazilië

iPad 3 concept staand

iPad 3 concept liggend

iPad 3 concept specificaties

Via 9to5Mac

Informatie

Laatst bijgewerkt
19 juli 2011 om 11:32
Categorieën
Geruchten, iDevices

Reacties: 15 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.