Zet mobiel dataverkeer uit met behulp van Data Toggle (jailbreak)

Data Toggle is een schakelaar voor de populaire jailbreakapplicatie SBSettings waarmee je mobiel dataverkeer (zowel GPRS als 3G) eenvoudig aan en uit kunt zetten. Als je de data schakelaar uit zet, zal 1.1.1.0 als IP-adres voor de data-adapter worden ingesteld, waardoor mobiel dataverkeer onmogelijk wordt gemaakt. In principe zou je hetzelfde resultaat kunnen bereiken door […]
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

Data Toggle is een schakelaar voor de populaire jailbreakapplicatie SBSettings waarmee je mobiel dataverkeer (zowel GPRS als 3G) eenvoudig aan en uit kunt zetten. Als je de data schakelaar uit zet, zal 1.1.1.0 als IP-adres voor de data-adapter worden ingesteld, waardoor mobiel dataverkeer onmogelijk wordt gemaakt.

In principe zou je hetzelfde resultaat kunnen bereiken door zowel de Edge- als de 3G-schakelaar in SBSettings uit te zetten. Anderson Vulczak de maker van de Data Toggle meldt echter dat de interne Edge-schakelaar in veel gevallen niet werkt op firmware 3.x. Hoewel Data Toggle ook op firmware 2.x werkt, heeft de extra toggle in dat geval weinig zin omdat je dan wél de Edge- en 3G-schakelaar kunt gebruiken voor hetzelfde resultaat.

Als je dataverkeer met behulp van Data Toggle uitschakelt, zullen de Edge- en 3G-schakelaar (als die standaard worden weergegeven) nog steeds aan lijken te staan. Wanneer je het dataverkeer weer inschakelt met behulp van Data Toggle zal je iPhone maximaal 15 seconden vast lijken te lopen, terwijl op de achtergrond CommCenter opnieuw op wordt gestart en er opnieuw verbinding wordt gemaakt met je provider.

Data Toggle is gratis te downloaden in de repository van BigBoss

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 februari 2013, 15:44
Categorie Jailbreak
Onderwerpen data, dataverkeer, jailbreak, sbsettings, schakelaar

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.