Yo chatapp krijgt soort van nut

Yo verandert in nuttige app om nieuws te volgen

Yo, de app waarmee je simpelweg 'Yo' naar vrienden kon sturen, is door een update een stuk functioneler geworden. Je kunt nu media en merken volgen om zo op de hoogte te blijven van het nieuws.

Yo chatapp krijgt soort van nutEen tijdje was het razend populair om simpelweg ‘Yo’ naar je vrienden te sturen. Dat is waar de app de app Yo bekend mee is geworden. Daarna werden er nog updates uitgebracht die het versturen van links en het delen van je locatie mogelijk maakten. Veel mensen zagen Yo als een nutteloze app, maar daar moet nu verandering in komen. Met de komst van de Yo Store kun je verschillende media en merken volgen om zo op de hoogte te blijven van nieuwtjes.

Yo Store

De naam Yo Store kan in het begin wat verwarrend zijn. Het klinkt namelijk alsof je er dingen kunt kopen, maar dit is niet het geval. De Yo Store is een overzicht waar je gratis allerlei merken en media kunt volgen, om zo op de hoogte te blijven van nieuws dat voor jou interessant is. Deze zijn verdeeld over verschillende categorieën, zoals Fun, News, Music en Travel. Wil je bijvoorbeeld op de hoogte blijven van nieuwe recepten? Abonneer je dan op Allrecipes en ontvang een Yo-notificatie wanneer er een nieuw recept geplaatst wordt. Door op deze notificatie te drukken word je binnen de app direct doorgestuurd naar het recept op de website van Allrecipes. Je geabonneerde kanalen komen als contact tussen het Yo-overzicht in de app te staan.

Yo Store screenshot

Nieuws volgen met Yo

Met Yo kun je dus zelf bepalen van welk nieuws je op de hoogte wilt worden gehouden. Sommige kanalen kun je nog verder op je persoonlijke voorkeur afstemmen. Zo kun je aangeven dat je alleen ‘Yo’s’ wilt ontvangen als je favoriete Instagram-gebruiker een nieuwe foto plaatst. Vooralsnog zijn er enkel internationale merken en media in de Yo Store te vinden.

Natuurlijk is het nog altijd mogelijk om een simpele ‘Yo’ van je vrienden te ontvangen, maar doordat je nu ook nieuws kunt volgen dat je boeiend vindt hebben de notificaties meer inhoud gekregen. De Yo-app is gratis te downloaden in de App Store.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 februari 2015, 19:00
Categorie Apps
Onderwerp yo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.