Wolfram Alpha haalt iPhone-geoptimaliseerde webpagina offline

Wolfram Alpha heeft de iPhone-geoptimaliseerde website weggehaald en verwijst vanaf nu naar de €40 kostende applicatie, die in de App Store verkrijgbaar is. Maar het blijkt makkelijk te omzeilen.

wolfram alphaAfgelopen mei werd de nieuwe zoekmachine Wolfram Alpha gelanceerd. We lieten toen ook zien, dat de mobiele website van Wolfram Alpha prima op de iPhone te gebruiken was. Het leek wat overbodig om nog eens €40 uit te trekken voor de aparte iPhone-applicatie van Wolfram Alpha, die sinds oktober in de App Store staat. Blijkbaar dachten veel gebruikers er net zo over en werd de applicatie nauwelijks verkocht. Wolfram Alpha heeft de iPhone geoptimaliseerde webpagina (wolframalpha.com/iphone) nu weggehaald en verwijst voortaan naar de betaalde applicatie in de App Store.

Mocht je toch de mobiele website willen bezoeken, dan kan dat nog steeds als je een iPhone met jailbreak hebt: installeer UserAgent Faker, zodat je iPhone niet langer als iPhone herkend wordt. Een andere mogelijkheid is om naar wolframalpha.com/mobile te gaan. Je krijgt dan nog steeds de pop-up, maar na het wegklikken daarvan kun je gewoon zoeken.

Via: TUAW

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 december 2009, 12:53
Categorie iOS

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.