Girls Gadget 2009 zoekt beste vrouwengadget van afgelopen jaar

Girls Gadget 2009 is een verkiezing voor het beste vrouwelijke gadget van 2009. Er doen roze apparaten mee, maar ook de (niet-roze) iPhone dingt mee naar de gunst van de vrouwelijke gadgetliefhebber.

girls gadget 2009
Het einde van het jaar is in zicht, dus het is volop tijd voor lijstjes en verkiezingen. Gisteren is de website girlsgadget2009.nl geopend, waar iedereen kan meestemmen om de beste vrouwelijke gadget van 2009 te bepalen. Natuurlijk staat de iPhone 3GS in het lijstje, samen met gewilde hebbedingen als de Nintendo Wii Balance Board, de LG New Chocolate en de Sony Ericsson Jalou Dolce & Gabbana.

Bij gadgets denken we vaak aan mannen, maar uit een recent onderzoek blijkt dat vrouwen veel beter met gadgets omgaan. Maar hoe breng je die gadgets aan de vrouw? Met een roze kleur of opgeplakte diamantjes? Dat liever niet. Ik ben dan ook benieuwd of de roze Polaroid Pogo-printer, de roze Asus Eee PC of de nog knallender roze Sony Vaio gaat winnen, of dat de vrouwelijke gadgetliefhebbers toch liever zo’n stoere unisex iPhone hebben.

Wie meestemt maakt kans op een Navigon 2410, een navigatiesysteem voor voetgangersnavigatie die wat specifieke vrouwvriendelijke functies heeft (zoals het uitwisselen van shoppingroutes en het terugvinden van je geparkeerde auto).

Stemmen kan op: girlsgadget2009.nl

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 december 2009, 12:51
Categorie iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.