WinPwn 2.0 binnen een paar dagen beschikbaar

Ontwikkelaar CMW heeft op zijn blog laten weten dat WinPwn 2.0 binnen een paar dagen beschikbaar komt, zodat Windows-gebruikers ook hun iPhone met firmware 2.0 kunnen pwnen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

WinPwn 2.0Ontwikkelaar CMW van WinPwn meldt op zijn blog dat binnen een paar dagen WinPwn 2.0 verkrijgbaar zal zijn, waarmee de Pwnage-functies ook binnen bereik komen van Windows-gebruikers. Er zijn blijkbaar genoeg donaties binnengekomen om het werk nog even met frisse moed voor te zetten. CMW heeft sinds 15 juli een iPhone 3G in handen en werkt samen met Planetbeing (van iPhonelinux.org) aan de verdere ontwikkeling.

De statusgrafiek op de website van iPhone Linux laat echter zien dat er nog een lange weg te gaan is om Linux voor de iPhone werkend te krijgen.

Veel meer is er op dit moment niet over WinPwn 2.0 te melden, behalve dan dat er een nepdonatie van $400 binnenkwam via een gehackt account en dat de server meer dan 24 uur platlag… gelukkig zijn we niet de enige. CMW vermeldt bijvoorbeeld niet of het straks ook mogelijk is om de iPhone 3G te unlocken. Bij PwnageTool 2.0 is het op dit moment alleen mogelijk om een unlock uit te voeren bij de eerste generatie iPhone met firmware 2.0.

Meer info: WinPwn.com
Tipgevers Fabian en RHCPeter, bedankt!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 oktober 2009, 0:52
Categorie Jailbreak
Onderwerpen jailbreak, linux

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.