Crossplatform Pnwage-tool Xpwn 0.3 nu beschikbaar voor Windows, Mac en Linux

Xpwn 0.3 is beschikbaar voor ontwikkelaars. Met deze bundel crossplatform-utilities kun je een iPhone unlocken en jailbreaken onder Linux, Windows XP, Windows Vista en Mac OS X, maar voor gewone gebruikers zijn de tools niet geschikt.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

xpwnHet iPhone Dev Team heeft een update voor Xpwn uitgebracht. Xpwn is een crossplatform jailbreak- en unlocktool voor je iPhone. Niet voor beginners, want Xpwn 0.3 is vooral een nuttig tussenproduct op weg naar WinPwn 2.0, waar we eerder vandaag al over schreven. Xpwn is een commandoregel-programma geschikt voor Windows, Mac OS X en Linux. Het biedt in feite dezelfde functionaliteit als PwnageTool, maar gebruikt platform-onafhankelijke binaries die Apple’s gecodeerde lmg2- en 8900-bestanden kunnen lezen en schrijven.

De ontwikkelaars hebben Xpwn 0.3 getest op Linux, Windows XP en Windows Vista, zowel voor de eerste generatie iPhone met firmware 2.0 als voor de iPhone 3G. Omdat het dezelfde firmware-bundels gebruikt als het PwnageTool verwachten de ontwikkelaars geen problemen. Xpwn 0.3 bestaat uit een serie command line-utilities, bedoeld voor ontwikkelaars. Je kunt er een iPhone mee jailbreaken (elke iPhone) en unlocken (alleen eerste generatie), maar omdat het commandline is zal Xpwn vermoedelijk niet worden gebruikt voor het dagelijkse unlockwerk.

Voor meer info en hulp kun je terecht in het iPhoneclub forum.

De code voor Xpwn is te vinden via: Github
Bedankt, iMario!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 oktober 2009, 0:52
Categorie Jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.