Win de Living Doll-gitaar van Gerard Ekdom (Serious Request 2009)

Wie wint de Living Doll-gitaar van Gerard Ekdom? iPhoneclub won deze gitaar in de veiling van Serious Request 2009 en geeft de gitaar weg aan een bezoeker die het juiste antwoord weet op de vraag: welke liedjes staan er op de gitaar?
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

living doll gitaarZoals eerder vandaag beloofd verloten we de drie veilingobjecten van Serious Request. We beginnen met de Living Doll-gitaar, die DJ Gerard Ekdom gebruikte tijdens het playbacken. Het nummer Living Doll van Cliff Richard is dankzij Gerard’s act de op één na meest aangevraagde plaat van Serious Request. Wil je deze gesigneerde speelgoedgitaar winnen, dan lees je hieronder wat je moet doen.

Om kans te maken op deze gitaar willen we het antwoord weten op de volgende vraag:
Er staan 5 liedjes voorgeprogrammeerd op deze speelgoedgitaar. Welke zijn dat?

Hint: het antwoord is onder andere te vinden op de website van een bekende Nederlandse internetboekhandel. Je hebt tot maandag 4 januari 2010 om 12:00 uur ‘s middags de tijd om je inzending in te leveren. De winnaar ontvangt de gitaar ongeveer 3 tot 5 werkdagen later (afhankelijk van verzending externe partij).

Living Doll GitaarDe kleine lettertjes van deze wedstrijd: De gitaar kan alleen naar een Nederlands adres worden gestuurd (daar kunnen wij niets aan doen, dat staat nu eenmaal in de regels van de verkoper). Wij laten het object rechtstreeks door 3FM naar de winnaar sturen; omdat iPhoneclub er niet als extra schakel tussen zit, kunnen we ook niet aansprakelijk worden gesteld bij verlies of diefstal van het pakket. 3FM verstuurt de gitaar met ontvangstbevestiging. De winnaar dient op 4 januari 2010 voor 18:00 uur het gewenste afleveradres kenbaar te maken, zodat wij tijdig de betaling kunnen uitvoeren en het afleveradres kunnen doorgeven.

Over de uitslag van de wedstrijd kan niet worden gecorrespondeerd. Je kunt per persoon/e-mailadres slechts eenmaal meedoen; wie toch meermaals probeert in te sturen loopt het risico te worden gediskwalificeerd.

Bekijk hieronder de gitaar in actie tijdens Gerard’s playback van Living Doll!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 oktober 2011, 1:06
Categorieën Achtergrond, Round-up
Onderwerpen 3 FM, gitaar, serious request

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.