Wat nou, geen nieuws over iPhone op WWDC?

Volgens PiperJaffray-analist Gene Munster gaat Steve Jobs op de ontwikkelaarsconferentie van Apple geen nieuwe functies voor de iPhone aankondigen. Er komen wel nieuwe modellen van de MacBook Pro, mogelijk ook een nieuwe iMac en veel nieuws over Leopard.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

jobs_ipodEen veelgeciteerde beleggingsanalist beweert dat op de Worldwide Developers Conference van Apple geen iPhones te zien zullen zijn. PiperJaffay-analist Gene Munster denkt dat Steve Jobs vooral nog onbekende functies van het nieuwe desktopbesturingssysteem Leopard zal laten zien en dat hij nieuwe modellen van de MacBook Pro gaat aankondigen. Misschien komt er zelfs een nieuwe versie van de iMac.

Daarmee is het programma genoeg gevuld kan de show beter niet gestolen worden door spectaculaire nieuwe functies voor de iPhone. Munster voorspelt dat er een MacBook Pro met LED-achtergrondverlichting komt, waarin de nieuwe Intel Santa Rosa-chipset is gebruikt. Verder denkt Munster dat er tussen juli en september ongeveer een miljoen iPhones voor een gemiddelde prijs van $550 worden verkocht. En er komt een widescreen iPod – eigenlijk een uitgeklede iPhone zonder telefoonfunctie – die vanaf het najaar verkrijgbaar is. Ook zit er dan een scherm met multitouch op en een prijs rond de $400.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 februari 2013, 15:46
Categorieën Apple, Round-up
Onderwerp wwdc 2014 uitgelicht

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.