Wal-Mart gaat 4GB iPhone 3G voor slechts $99 verkopen

Dat de supermarktketen Wal-Mart in de VS de iPhone 3G gaat verkopen is al een tijdje bekend, maar The Boy Genius Report meldt nu dat er ook een 4GB-variant verkocht zal worden voor slechts $99.

The Boy Genius Report maakte eerder al bekend dat supermarktketen Wal-Mart vanaf 28 december iPhones in de VS gaat verkopen. Ook hier is het de bedoeling dat je er een tweejarig abonnement bij afsluit, maar er werd eigenlijk al direct van uitgegaan dat het hier om de standaard 8 en 16GB-modellen zou gaan. Maar nu meldt The Boy Genius Report dat er ook een 4GB-variant van de iPhone 3G zal worden aangeboden. Dat is de capaciteit van de eerste generatie iPhone, die al kort na de lancering uit de schappen werd gehaald.

Het prijskaartje dat hieraan zal hangen is slechts $99, al moet je er natuurlijk nog steeds een abonnement bij afsluiten. Wat hier de kosten van zijn, is nog niet bekend.

Het blijven natuurlijk geruchten. Of de iPhones met 4GB ook echt verkocht gaan worden zullen we de 28e van deze maand pas zien.

Via: The Boy Genius Report

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 december 2008, 15:36
Categorieën Geruchten, iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.