WaiterOne: Belgische touchscreen-kassa voor de iPad

De iPod touch wordt op sommige horecaterrassen en in de winkels van Apple zelf al gebruikt om bestellingen op te nemen. Maar wil je echt gaan afrekenen met klanten, dan is het grotere scherm van de iPad wel zo prettig. WaiterOne is een systeem dat met beide werkt: een iPad voor het grote werk, zoals […]
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

waiterone tafelsDe iPod touch wordt op sommige horecaterrassen en in de winkels van Apple zelf al gebruikt om bestellingen op te nemen. Maar wil je echt gaan afrekenen met klanten, dan is het grotere scherm van de iPad wel zo prettig. WaiterOne is een systeem dat met beide werkt: een iPad voor het grote werk, zoals een overzicht van de cafétafeltjes. Deze doet dienst als server. Er is ook een WaiterOne Remote op de iPhone of iPod touch voor het invoeren van de bestellingen. Alles is gemaakt door de Belgische ontwikkelaar appsolute.be.

waiter oneEr is ook nog een WaiterOne Remote OEM voor de iPhoen en iPod touch, die je kunt gebruiken in combinatie met oplossingen van andere POS-aanbieders. Het hart van het systeem is echter de iPad. Daarmee regel je al het dataverkeer op je apparaten, ook de printer. Na het invoeren van de bestelling komen er tickets uit een Epson-printer. Die kunnen bedoeld zijn als bonnetjes voor de keuken, zodat het personeel weet welke drankjes en maaltijden bereid moeten worden. Maar je kunt ook de kassabonnetjes voor de klanten uitprinten, eventueel via een Wi-Fi-printer. Je kunt ook een ander merk printer gebruiken, maar deze moet wel de Epson-emulatormode ondersteunen.

waiterone iphoneBen je klaar met de werkdag, dan kun je een overzicht van alle omzet uitdraaien, of alles naar een e-mailadres sturen. Maar omdat het een iPad is, kun je je hele POS-oplossing ook mee naar huis nemen. In vergelijking met conventionele systemen is het veel makkelijker in gebruik en er kan bijna niets fout gaan.

De apps bestaan al sinds januari dit jaar, maar hebben onlangs nog een update gekregen.

Zoals gezegd zijn er 3 varianten:

Tipgever: Bart via Twitter

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 juni 2012, 14:45
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.