WaiterOne 4+

J. Beirens

Ontworpen voor iPad

    • 4,9 • 70 beoordelingen
    • Gratis

iPad-schermafbeeldingen

Beschrijving

Maak kennis met WaiterOne: Het briljante POS-software voor cafés, bars, restaurants en evenementen.

Welkom bij WaiterOne, de ultieme POS-oplossing die speciaal is ontworpen voor de horeca. Met onze innovatieve en intelligente POS-software voor iPad kunt u moeiteloos uw bedrijfsvoering optimaliseren.

WaiterOne is een uitgebreid pakket van apps en diensten die speciaal zijn ontwikkeld voor Apple's hoogwaardige hardware en software. Onze aanbiedingen omvatten:

- WaiterOne voor iPad: Het hart en brein van het systeem. Deze versie voor de iPad fungeert als het centrale punt, waarbij alle communicatie tussen apparaten zoals printers, iPods/iPhones, externe iPads, KDS en de cloud efficiënt wordt beheerd. Met WaiterOne voor iPad kunt u standaardopdrachten en gegevensinvoer uitvoeren, maar de ware kracht en snelheid komen naar voren wanneer u uw iPhone (of iPod) als bestelapparaat gebruikt.

- WaiterOne Remote: Transformeer uw iPhone of iPod touch in een krachtig bestelsysteem voor uw bedienend personeel met WaiterOne Remote. Deze elegante en snelle app is ontworpen om de beste vriend van uw bedienend personeel te worden en zowel medewerkers als klanten te imponeren. U kunt zelfs strategisch een iPad in uw bar of restaurant plaatsen en WaiterOne Remote gebruiken om uw klanten sneller te bedienen.

- WaiterOne Online Dashboard: Toegankelijk via de cloud. Met WaiterOne Dashboard kunt u in real-time uw omzet monitoren, waar u ook bent. Of u nu even in de buurt boodschappen doet of geniet van een vakantie op een tropisch eiland, u kunt altijd verbonden blijven met uw bedrijf en waardevolle inzichten verkrijgen.

- WaiterOne KDS: Ons Kitchen Display System voor iPad en iPhone transformeert uw keuken- en barkaarten door het verstrekken van papierloze instructies aan uw koks en barpersoneel. Zeg vaarwel tegen handmatige orderopvolging en omarm een efficiënter en gestroomlijnder werkproces.

Bij WaiterOne verloopt het printen probleemloos. Onze software integreert naadloos met bonprinters van topmerken zoals Epson™, Citizen™, Star Micronics™ en vele andere merken die compatibel zijn met het ESC/POS-protocol. Of u nu een bonprinter met uw restaurantlogo nodig heeft bij de bar of een draadloze POS-printer in de keuken, WaiterOne zorgt voor perfecte afdrukken. Heeft u een andere bonprinter, dan is de kans groot dat deze compatibel is met WaiterOne, vooral als deze de Epson™-emulatormodus ondersteunt.

Aan het einde van uw dienst kunt u eenvoudig uw werkresultaten van de dag afdrukken met uw POS-printer of een AirPrint-compatibele printer. Als u verbonden bent met internet, kunt u de rapporten ook gemakkelijk naar uw e-mailadres verzenden. Met onze Dashboard-app kunt u zelfs op afstand uw resultaten volgen via de cloud.

Een van de opmerkelijke voordelen van WaiterOne is dat het draait op de iPad, waardoor traditionele pc-hardware overbodig is. Dit betekent dat er geen bewegende onderdelen of ventilatoren zijn die in het midden van de service kunnen falen. U heeft geen aparte server of dure database server nodig. Daarnaast zijn een snelle internetverbinding, back-upplannen en kostbare contracten voor het gebruik van de cloud niet nodig.

Met zijn ongeëvenaarde snelheid, prachtige graphics, intuïtieve interface, minimale leercurve en betaalbare prijs onderscheidt WaiterOne zich als de ongeëvenaarde oplossing voor uw restaurant of bar.

Als u op zoek bent naar een eenvoudig te gebruiken en visueel indrukwekkende POS-oplossing, dan is WaiterOne de perfecte keuze. Sluit u aan bij de talloze tevreden gebruikers die hun bedrijf hebben getransformeerd met onze uitzonderlijke software.

Ervaar de toekomst van gastvrijheidsbeheer met WaiterOne en til uw etablissement naar nieuwe hoogten.

Nieuw

Versie 1.7.13

### Fixed
- Communication with remotes.
- Bugs when working with the remote and using service/tip as payment method.

Beoordelingen en recensies

4,9 van 5
70 beoordelingen

70 beoordelingen

Robincost… ,

Top kassa systeem

Werk al sinds 2016 met waiterone en altijd tevreden geweest.
Eddy reageerd altijd snel mocht zich een probleem voordoen.
Meerdere horeca en cafetaria’s die via mij zijn begonnen met waiterone en ook tevreden zijn

Reactie van ontwikkelaar ,

Dank je Robin voor de leuke review.

Bar Bistro Nul10 ,

Makkelijk en top service

Al jaren heel tevreden over dit programma. Daarnaast altijd bereikbaar als je er niet uitkomt!

Havanha ,

TTV Tempo-Team

Geweldig kassasysteem voor sportverenigingen. En dat vooral door de goede prijs/kwaliteit verhouding.

App-privacy

De ontwikkelaar, J. Beirens, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Er worden geen gegevens verzameld

De ontwikkelaar verzamelt geen gegevens van deze app.

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou

ShopCaisse - Cash register
Zakelijk
Lightspeed Restaurant POS (G)
Zakelijk
METRO Gastronomiekasse
Financiën
Datio Point Of Sale Retail
Zakelijk
Shore Cash
Financiën
OrdersTracker
Zakelijk