Pasen in de App Store: korting bij AppsForSale en Easterappsales

Het is bijna Pasen en dat is reden voor veel iPhone-ontwikkelaars om wat applicaties in de aanbieding te doen. AppsForSale heeft ruim 50 aanbieding en EasterAppSales bijna 20.

pasen kortingHet is bijna Pasen en dat is reden voor veel iPhone-ontwikkelaars om wat applicaties in de aanbieding te doen. Op Valentijnsdag was er een groep Duitse ontwikkelaars die hun iPhone-applicaties met korting verkocht. Tijdens de paasdagen gaan ze opnieuw een kortingsactie organiseren op AppsForSale. Gelijktijdig is er een andere kortingsactie te vinden op Easterappsales, die meer op Engelstalige applicaties is gericht.

Let op dat veel applicaties op AppsForSale weliswaar een Engelse naam hebben, maar inhoudelijk nogal Duits zijn georiënteerd. Zo is Mobile Butler een soort belstatusapplicatie voor Duitse T-Mobile-abonnementen. Het is dus even zoeken om de echt leuke applicaties te vinden. Op 11 april worden alle aanbiedingen bekendgemaakt; op dit moment staan er al 51 applicaties op AppsForSale die in de aanbieding zijn.

Op Easterappsales is het aanbod nog wat beperkter: 19 applicaties die de komende dagen in de aanbieding zijn, waaronder de applicatie iBearMoney, die we binnenkort nog zullen reviewen. Bij sommige applicaties zijn de kortingen best de moeite waard, met als klapper Caddy.Me (van $29,99 voor $9,99). Mooi meegenomen als je toch van plan was die applicatie te kopen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 april 2009, 23:02
Categorie iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.