Voorregistratie gestart: iPhone 3GS vanaf nu bij T-Mobile te bestellen

T-Mobile begint vanaf vandaag met de voorregistratie van de iPhone 3G S. Heb je geen zin om naar de winkel te gaan, dan kun je het toestel ook online bestellen als pre-order.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

preorder
T-Mobile begint vanaf vandaag met de voorregistratie van de iPhone 3GS. Heb je geen zin om naar de winkel te gaan, dan kun je het toestel vanaf vandaag ook in pre-order bestellen via de website van T-Mobile. De toestellen zullen worden geleverd vanaf 26 juni, de officiële lanceerdatum van de iPhone 3GS. Wie in Almere woont heeft extra veel kans om zijn toestel snel te krijgen, want daar zal op 26 juni een lanceerevenement plaatsvinden. Helaas kan T-Mobile niets zeggen over de levertijden en het aantal toestellen dat bij de lancering beschikbaar zal zijn. Hoe eerder je bestelt, hoe hoger je op de lijst komt. T-Mobile belooft dat de levertijd vanaf 26 juni niet langer dan 6 weken zal zijn.

Bestel je de iPhone online (klik op Shop > Apple iPhone), dan kun je meteen je bestelling plaatsen en afrekenen. Wil je liever in de winkel bestellen, dan kan dat ook. Neem wel een legitimatiebewijs, een bankafschrift en je pinpas of €50 contant mee om de aanbetaling te kunnen doen. Bij online bestellen hoeft dat niet: daar vul je je gegevens in en betaal je bij aflevering aan de deur.

Let op! In verband met onderhoud aan de systemen bij T-Mobile is online bestellen niet mogelijk van zaterdag 20 juni 0:00 uur tot 06:00 uur en eveneens niet op zaterdag 20 juni vanaf 22:00 uur tot zondag 21 juni 06:00 uur.

De iPhone 3GS zal ook te koop zijn bij Apple Premium Resellers, BelCompany, Media Markt, Saturn, The Phone House, GSMweb.nl, Belnu.nl, Studentmobiel.nl, Typhone.nl, PDAshop.nl en GSMtrack.nl. Of zij ook intekenlijsten of pre-orders hanteren is afhankelijk van de aanbieder.

Als je een online voorbestelling plaatst via een van de linkjes in dit artikel ontvangt iPhoneclub.nl een affiliatevergoeding. In dat geval: bedankt voor je steun!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 1:17
Categorieën iDevices, Providers
Onderwerpen abonnementen, kopen, t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.