Voormalig iOS-hacker Comex vertrekt bij Apple na gemiste e-mail

Voormalig iPhone-hacker Comex is na twee stageperiodes bij Apple vertrokken. Hij vergat tijdig te reageren op een aanbiedingsbrief per mail. Maar de kans is klein dat Comex als hacker terugkomt.

comex appleNicholas Allegra, voormalig iOS-hacker Comex, liep ruim een jaar stage bij Apple. Sinds afgelopen week is zijn werk daar abrupt geëindigd. De reden is nogal absurd: Apple bood per e-mail een verlenging aan, maar de student vergat erop te reageren. In augustus 2011 verbaasde Comex vriend en vijand met de mededeling dat hij zou gaan stagelopen bij Apple. Het leidde tot kritiek dat hij zijn ziel had verkocht in ruil voor geld. Blijkbaar zit die kritiek nog steeds hoog bij Comex, want in een Twitter-bericht antwoordt hij dat iedereen die zoiets denkt niet weet waar hij het over heeft. “Mijn volgende project gaat over pony’s”, is het enige wat Comex over zijn toekomstplannen kwijt wil.


Comex was een groot bewonderaar van Apple en kreeg de kans om er te gaan werken. Andy Greenberg van Forbes nam contact op met de voormalige hacker om te vragen wat zijn toekomstplannen zijn. Comex is nog steeds student aan Brown University en is van plan om zich daarop te concentreren. Over het plotselinge vertrek bij Apple wilde hij niet meer kwijt dan dat het aanbod dat Apple per e-mail had gedaan was verlopen. Aanbiedingsbrieven bij Apple lijken nogal serieus te worden genomen en wie er niet tijdig op reageert valt buiten de boot. “Ik was er niet blij mee, maar het leek niet alsof ik het nog kon oplossen”, zegt Comex. “Het is niet anders”. Het afscheid was uiteindelijk vriendelijk. Comex wil niet zeggen waar hij tijdens zijn twee stageperiodes bij Apple aan heeft gewerkt. De eerste vond in het najaar van 2011 plaats en de tweede was de afgelopen zomermaanden. Maar hij had het wel naar zijn zin in Cupertino.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
19 oktober 2012 om 9:53
Onderwerpen
,
Categorie
Apple
23 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.