Voor jailbreakers: Dock 3.0 voor firmware 2.0

Nate True heeft Dock aangepast voor firmware 2.0. Er zitten wat vernieuwingen in, zoals een verlichte lijn en een Prefs-instelling.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

DockDe applicatie Dock is aangepast voor firmware 2.0 en is nu via Cydia te installeren. Dock van ontwikkelaar Nate True voegde een klein verlicht gebied toe, rechtsonder op het iPhone-scherm. Tikte je erop, dan verscheen er een lijst van geïnstalleerde applicaties. De nieuwe applicatie voor firmware 2.0 toont een verlichte streep onderaan het scherm. Daarmee kun je door de categorieën bladeren: Media, Phone, Uncategorized, Utilities en Work. Je kunt zijwaarts bladeren met je vinger om een categorie te selecteren. Beweeg je de vinger omhoog, dan zie je de applicaties in de betreffende categorie.

Dock PrefsBeweeg je met de vinger naar een bepaalde categorie, dan kun je de applicatie meteen starten. Er is een Dock Prefs-applicatie toegevoegd, waarmee je de instellingen en weergave van Docks kunt wijzigen. Je kunt de dock uitschakelen, de gloeiende streep laten tonen, speed dial in- en uitschakelen en applicaties aan een bepaalde categorie toewijzen.

De weblog van Nate True is te vinden via cre.ations.net

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 oktober 2009, 22:40
Categorie Jailbreak
Onderwerpen cydia, dock

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.