‘Volgende iPhone krijgt unibody behuizing, 4 inch scherm en 4G’

De volgende iPhone krijgt volgens analist Brian J. White een unibody behuizing, een 4G-LTE-ontvanger en een 4 inch scherm. Volgens de analist is dit een significante upgrade.

iPhone 4 inchDe volgende iPhone krijgt volgens analist Brian J. White een unibody behuizing en een 4 inch scherm. Daarnaast zou hij ook 4G-LTE-internetsnelheden ondersteunen, zoals de nieuwe iPad dat in de Verenigde Staten ook doet. White is actief als analist voor Topeka Capital Markets en heeft rondgevraagd bij verschillende fabrikanten. Zijn bevindingen heeft hij in een bericht aan investeerders samengevat.

Tijdens zijn bezoek aan fabrikanten kreeg White het idee dat de productie van de nieuwe iPhone in juni zal beginnen. Hierdoor zou hij pas in de herfst op de markt kunnen verschijnen. Dit sluit aan op eerdere geruchten over de verschijningsdatum. Er zijn echter ook verhalen over een onthulling in juni.

Volgens White zouden het 4 inch scherm en de unibody behuizing een significante upgrade voor de iPhone zijn. Hiermee zet Apple zijn trend voort, waarbij er om de iPhone een nieuw ontwerp wordt gebruikt. De in oktober uitgebrachte iPhone 4S leek qua uiterlijk erg op de iPhone 4.

Bij een unibody behuizing wordt de volledige buitenkant gemaakt van één stuk van een bepaald materiaal. Apple past deze techniek al toe bij de MacBook, waarbij aluminium wordt gebruikt. In september 2011 kwamen er al geruchten voorbij over een aluminium unibody iPhone.

Hoewel White zich op gesprekken met fabrikanten kan baseren, heeft Apple nog niks bevestigd. We weten pas zeker hoe de volgende iPhone er uitziet wanneer deze wordt onthuld.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 april 2012, 10:06
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp unibody

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.