Visual Voicemail-ontwikkelaar finalist bij GSMA Award

Comverse, de makers van Visual Voicemail op de iPhone, zijn genomineerd voor een prijs van de GSMA, die over twee weken op het Mobile World Congress 2008 in Barcelona wordt uitgereikt.

Comverse genomineerd door GSMAOver een paar dagen begint in Barcelona het Mobile World Congress 2008, voorheen beter bekend als 3GSM. De organisatie van deze grootste mobiele telefoonbeurs ter wereld is in handen van de GSMA, die ook een gala-avond organiseert waarbij de 2008 GSMA Global Mobile Awards worden uitgereikt. Comverse, het bedrijf dat Visual Voicemail op de iPhone heeft ontwikkeld, maakte bekend dat ze als finalist geselecteerd zijn in de categorie Best Mobile Messaging Service.

Comverse, die zichzelf ‘de wereldleider in visuele voicemail’ noemt denkt dat ze zijn gekozen vanwege het innovatieve van de oplossing, de interoperabiliteit tussen apparaten en netwerken en het vermogen om een nieuwe inkomstenstroom voor mobiele operators te ontwikkeling. Het rijtje is daarmee niet klaar: ook de gebruikerservaring en de wijze waarop de oplossing door de markt is ontvangen speelde volgens Comverse mee. Toch is er nog een sprankje bescheidenheid: “We zijn vereerd om tussen de finalisten te staan”, schrijft hoofd marketing John Bunyan in het persbericht. Hij feliciteert de medewerkers van Comverse dat ze een geweldig product hebben gemaakt, dat nu internationale erkenning krijgt. Tijdens een galadiner op 12 februari in het nationale paleis van Barcelona, zal duidelijk worden of Comverse daadwerkelijk met de beker naar huis gaat. De afbeelding hiernaast toont een artist impression van de standruimte die Comverse op MWC 2008 gaat neerzetten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 januari 2008, 17:23
Categorie Round-up
Onderwerp voicemail

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.