Vinyl iPhone 4-sticker van laptat.nl: decoratief maar ook nuttig?

Laptat.nl heeft een sticker uitgebracht, waarmee je de metalen rand van je iPhone 4 kunt afplakken. Het is bedoeld als decoratie, maar zou ook de ontvangstproblemen van de iPhone 4 kunnen verbeteren.

vinyl-stickerLaptat.nl heeft een sticker uitgebracht, waarmee je de metalen rand van je iPhone 4 kunt afplakken. De sticker dient ter decoratie, maar zou ook kunnen helpen om het antenneprobleem van de iPhone 4 te verhelpen. De sticker is gemaakt van vinyl en verkrijgbaar in zes kleuren: rood, wit, blauw, roze, matzwart en glimmend zwart. De metalen rand rondom de iPhone 4 bestaat uit drie delen en er zijn dan ook drie stickers die je over de metalen rand moet plakken. Dat gaat vrij gemakkelijk, want alles is precies op maat uitgesneden, inclusief het piepkleine gaatje voor de microfoon bovenop. De leverancier stuurde een sticker op om eens te proberen.


Het plakken van de sticker verloopt vrij makkelijk: gewoon de rand schoonmaken en daarna exact op de juiste plaats plakken. In nog geen 5 minuten is je iPhone veranderd in een soort ‘Ferrari-toestel’. Ik twijfelde zelf of ik het nou mooi zou vinden (en nu hij erop zit vind ik de metalen rand toch mooier), maar na een vraag op Twitter kreeg ik toch vooral positieve reacties (nou ja, behalve deze dan). Er was ook iemand, die het maar zo-zo vond dat ik dit soort maatregelen moest nemen om de telefoon werkend te krijgen. Maar dat is een beetje onzin, want mijn iPhone werkte al, ook zonder sticker. Ik heb een filmpje gemaakt om te laten zien dat het bij mij weinig verschil maakt: als ik de iPhone loslaat neemt het bereik juist af.

[flickr]set:72157624458022186[/flickr]

Voor de verbetering van je signaal moet je de stickers wat mij betreft niet in eerste instantie kopen, maar wel omdat je zo’n rood (roze of zwart) randje rondom de iPhone gewoon mooi vindt.

Meer info: laptat.nl

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
9 juli 2010 om 22:08
Onderwerp
Categorie
Accessoires
37 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.