Vers geschoten foto’s live bekijken op een iPad met Eye-Fi

Eye-Fi komt met een nieuwe geheugenkaart voor de digitale camera met ingebouwde WiFi en een gloednieuwe app waarmee je vers geschoten foto's direct doorstuurt naar de iPad of iPhone en daar kan bewerken en publiceren.

Eye-Fi GeheugenkaartEye-Fi is een combinatie van een geheugenkaart en een Wi-Fi-ontvanger. Door het geheugenkaartje van SD-formaat in een digitale camera te stoppen, worden net geschoten foto’s meteen doorgestuurd naar een iPad of iPhone. Zo kan je de foto’s dus vanaf de iPhone of iPad meteen bewerken of publiceren. De geheugenkaarten leggen een ad-hoc verbinding met je touchscreen-apparaat, zodat je geen externe verbinding of kabel nodig hebt. De foto’s ontvangen kan met een iPad- en iPhone-app die later deze week moet verschijnen. Een video legt uit hoe Eye-Fi werkt.

De Eye-Fi X2 geheugenkaarten zijn al enige tijd te koop. Deze week komt er een 8 gigabyte variant met ‘Direct Mode’ voorgeïnstalleerd bij. Die modus maakt de directe verbinding mogelijk. Volgens Engadget kost de kaart ongeveer 80 dollar.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
12 april 2011 om 14:27
Categorieën
Accessoires, Apps
24 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.